Kom kennismaken...

Om u nog meer te inspireren nodigen wij u graag uit voor de kennismakingsdagen bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Speciaal voor onze (potentiële) relaties organiseren wij deze dagen een paar keer per jaar. U krijgt de mogelijkheid om in één dag onze vier ChâteauHotels & -Restaurants te bezoeken.

Graag presenteren wij u dan onze unieke locaties en vertellen wij over activiteiten die in en rond onze huizen kunnen plaatsvinden. Voor het bijwonen van één van deze dagen nodigen wij personen uit die verantwoordelijk zijn voor boekingen buitenshuis zoals incentives, meetings en events. Indien u interesse heeft om deel te nemen aan de kennismakingstour, stuurt u ons dan een e-mail. U ontvangt van ons een uitnodiging. 

Stuur uw mail naar info@chateauhotels.nl 

Ons salesteam is altijd ‘en route’ ! Graag vertellen wij u over alle mogelijkheden en faciliteiten van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants bij u op kantoor. Wilt u dat wij langskomen, dan kunt u een afspraak maken met een van onze salesmedewerkers per telefoon of per e-mail. Wij zorgen voor de Limburgse vlaai bij de koffie!
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen