Overnachten

Het viersterren hotel is gevestigd in de herenboerderij. Authentiek gehouden, maar comfortabel heringericht. Heden en verleden ontmoeten elkaar hier op bijzondere wijze. 49 Luxe kamers (inclusief Royal en bruidssuite) liggen rondom een karakteristieke binnenhof. Gewelvenplafonds en houten balken verlenen deze vertrekken een geheel eigen sfeer. Het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren dragen bij aan een huiselijke, gastvrije sfeer. 's Ochtends wordt het ontbijt geserveerd in de mediterrane entourage van het restaurant.   

Luxe kamer

Luxe kamer

Comfortabele kamer gedecoreerd in zandkleur. Kamers voorzien van twee extra lange bedden (220 cm lang), tv, radio, minibar, safe, telefoon, internetaansluiting, koffiezetfaciliteiten en een zitje. De badkamer heeft een bad/douche, toilet en een fohn. Ook liggen er badjassen en toiletartikelen voor u klaar.

Junior kamer WinselerHof

Junior kamer

Deze kamers, gedecoreerd in blauwtinten bieden u net wat meer ruimte en comfort. Karakteristieke herenboerderij kamer voorzien van twee extra lange bedden (220 cm lang), tv, radio, minibar, safe, telefoon, internetaansluiting, koffiezetfaciliteiten en een zitje. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en een föhn. Ook liggen er badjassen en toiletartikelen voor u klaar. Op aanvraag is er een junior kamer met privé infrarood sauna beschikbaar.

Senior kamer in WinselerHof

Senior kamer

Deze ruime en luxueuze kamers, gedecoreerd in warme rode tinten, beschikken over een woon- en slaapgedeelte, meestal verdeeld over 2 etages. Kamer is voorzien van twee extra lange bedden (220 cm lang), tv, radio, minibar, safe, telefoon, internetaansluiting, koffiezetfaciliteiten en een apart zitgedeelte. De badkamer beschikt over een bad, toilet en een föhn. Ook liggen er badjassen en toiletartikelen voor u klaar.

Familie kamer in WinselerHof

Familiekamer

Deze ruime en luxueuze kamers, gedecoreerd in warme rode tinten, beschikken over 2 slaapgedeeltes, meestal verdeeld over 2 etages. Kamer is voorzien van twee extra lange bedden (220 cm lang) en twee standaard bedden, tv, radio, minibar, safe, telefoon, internetaansluiting en koffiezetfaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad, toilet en een föhn. Ook liggen er badjassen en toiletartikelen voor u klaar.
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen