Gezichtsbehandelingen

Sothys basisbehandelingen (± 60 minuten) - € 72,50 *
Dit is een ontspannende anti-stressbehandeling die wordt afgestemd op uw huidtype.  

De basisbehandelingen bestaan uit: Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker en dagverzorging en thuisverzorgingsadvies.  

Sothys herenbehandeling (± 60 minuten) - € 72,50 *
De mannenhuid heeft andere kenmerken dan de vrouwenhuid. Deze exclusieve behandeling, op basis van Phytomalt (mout: werkt voedend, hydraterend, kalmerend en beschermend), is volledig afgestemd op de kenmerken van een mannenhuid.  

De behandeling bestaat uit: Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en dagverzorging en thuisverzorgingsadvies.

Gerichte behandelingen:


Seizoensbehandeling 

Wij bieden ieder seizoen een speciale behandeling afgestemd op het seizoen. Bekijk de behandeling van dit seizoen op onze pagina Seizoensaanbiedingen.

Active-Contour (± 30 minuten) - € 42,50 *
Een totaaloplossing voor de oogcontour dankzij Phytobiotech, een toptechnologie tussen wetenschap en natuur. Een verzorging die de oogcontour gladmaakt en gezwollen oogleden kalmeert. Deze behandeling bezorgt u een heerlijk fris en ontspannen gevoel en is ook te integreren met een gezichtsbehandeling.  

Peeling Resurfacant  (± 60 minuten) - € 72,50 *
De Soin peeling resurfaqant is een cosmeceutische  behandeling die is geïnspireerd op medische technieken die de huid intensief vernieuwt dankzij de combinatie van een gecontroleerde  microdermabrasie en een peeling die glycolzuur,  salicylzuur en zoethoutextract bevat.  Die het evenwicht van de huid respecteert. Ideaal als voorbereiding op een kuur van intensieve instituutbehandelingen.

Na 1 behandeling is de huid zichtbaar zachter, schoner en gladder.

Flash beauté, vitaminebehandeling (± 45 minuten) - € 67,50 *
De antistressbehandeling met vitamine C die de huid wakker maakt en haar onmiddellijk laat stralen. Exclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.


Instituutbehandelingen:

Naast de basisbehandelingen heeft Sothys ook een aantal instituutbehandelingen in haar programma. Deze behandelingen onderscheiden zich van de basisbehandelingen doordat ze zijn uitgevoerd met specifieke werkstoffen. We spreken ook wel van evenwichtherstellende behandelingen. Meestal zijn deze behandelingen voor vrouwen vanaf 27 jaar, vanwege de geconcentreerde werkstoffen. De behandelingen bij Spa & Wellness St. Gerlach in kuurvorm gegeven worden maar ook als alleenstaande behandeling.   

Klik hier voor de Sothys Instituutbehandelingen.

Losse behandelingsmodules:


Make-Up

- Lichte make-up - € 29,50 *
- Avondmake-up - € 39,50 *
- Bruidsmake-up (incl. proefmake-up) - € 85,- *


Prijs: € 14,50 *        
- Wenkbrauwen epileren 
- Bovenlip harsen
- Kin harsen


Prijs: € 17,50 *
- Wimpers of wenkbrauven verven
- Nagels lakken


Prijs: € 24,50 *
- Wimpers en wenkbrauwen verven 
- Bikinilijn harsen
- Oksels harsen
- Bovenlip en kin harsen


Prijs: € 27,50 *
- Onderbenen harsen
- Bovenbenen harsen 


Prijs: € 37,50 * 
- Hele benen harsen 
- Rug harsen


* De Sothys behandelingen zijn inclusief het gebruik van het zwembad, sauna en Turks stoombad voor de duur van één uur. Hotelgasten van de ChâteauHotels mogen langer gebruik maken van de faciliteiten.

De vermelde prijzen zijn per persoon. De prijzen zijn geldig van 1 oktober 2012 t/m 31 december 2013.
Reserveren
Waar wilt u reserveren??
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Waar wilt u reserveren??
Vertrekdatum
Aantal personen
Opmerkingen