Hand en voetbehandelingen

OPI Hand- en voetbehandelingen  
OPI is een Amerikaanse firma gevestigd in Hollywood en is vertegenwoordigd in ruim 70 landen. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit een zeer brede keus aan producten, gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging en cosmetische voetverzorging.    


Manicure by OPI (± 30 minuten) - € 42,50 *
Inclusief lakken (± 40 minuten) - € 52,50 *
Deze behandeling zorgt voor het krijgen van prachtige zachte handen, maar vooral verzorgde nagels.  

De behandeling bestaat uit: Reiniging, scrub, soak, serum, nagels in model vijlen, nagelriemen terugduwen en verzorgen, nagels polijsten, massage. Als finishing touch worden de nagels gelakt met een natural Nail Strengthener.     


Pedicure by OPI (± 45 minuten) - € 49,50 *
Inclusief lakken (± 55 minuten) - € 56,50 *
Met de pedicure van OPI krijgt u heerlijk verzorgde voeten en nagels.  

De behandeling bestaat uit: Wisselvoetbad, scrub, nagels knippen, nagelplaat polijsten, nagelriemen terugduwen en verzorgen, eelt verwijderen (met behulp van frais en vijl), massage en voetencrème.
    


Paraffine handpakking of voetpakking (± 20 minuten) - € 26,50  *
Dé ultieme verwenbehandeling voor droge ruwe handen of voeten en de nagelriemen. Na deze pakking voelen uw handen of voeten zijdezacht aan.  

De behandeling bestaat uit: Desinfectie, crème en een paraffine pakking.  Gelcolor by OPI (± 20 minuten) - € 35,- *
Draagt als een gel, maar het voelt en ziet er uit als nagellak. Gelcolor is ideaal voor vinger- en teennagels. Klik hier voor meer informatie over Gelcolor.

De behandeling bestaat uit: Reiniging handen of voeten,  nagels in model vijlen, nagelriemen terugduwen, gellak aanbrengen en een gelcolor remover setje voor thuis.


* De OPI behandelingen zijn inclusief het gebruik van het zwembad, sauna en Turks stoombad voor de duur van één uur. Hotelgasten van de ChâteauHotels mogen langer gebruik maken van de faciliteiten.


De vermelde prijzen zijn per persoon. De prijzen zijn geldig van 1 oktober 2012 t/m 31 december 2013.
Reserveren
Waar wilt u reserveren??
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Waar wilt u reserveren??
Vertrekdatum
Aantal personen
Opmerkingen