Instituut behandelingen

Naast de basisbehandelingen heeft Sothys ook een aantal instituutbehandelingen in haar programma. Deze behandelingen onderscheiden zich van de basisbehandelingen doordat ze zijn uitgevoerd met specifieke werkstoffen. We spreken ook wel van evenwichtherstellende behandelingen.

Hydradvance (± 90 minuten) - € 102,50
De hightech actieve bestanddelen gecombineerd met de expertise van de schoonheidsspecialist voor een absolute hydratatie. Een protocol op maat dat werkt op de fundamentele hydratatiemechanismen. Ervaar het genot van een verfrissende huid die nieuw leven in geblazen is. Deze behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.

Collagene Hyaluronique (± 90 minuten) - €  102,50
Ontdek de eerste intensieve antirimpelbehandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massages combineert voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid. Deze behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.

Peeling Resurfacant (± 60 minuten) - €  72,50
De peeling resurfacant is een cosmeceutische behandeling die is geïnspireerd op medische technieken die de huid intensief vernieuwt. Een combinatie van een gecontroleerde microdermabrasie en een peeling die glycozuur, salicylzuur en zoethoutextract bevat. Na één behandeling is uw huid zichtbaar zachter, schoner en gladder. De behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.

De intensieve Instituutbehandelingen van Sothys worden aanbevolen als kuur van 3 sessies in combinatie met de aanvullende producten voor thuis.

De vermelde prijzen zijn per persoon. De prijzen zijn geldig van 1 oktober 2012 t/m 31 december 2013.
Reserveren
Waar wilt u reserveren??
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Waar wilt u reserveren??
Vertrekdatum
Aantal personen
Opmerkingen