Beauty Garden by Sothys

Nieuw bij Spa & Wellness St. Gerlach:
Biologische en ecologische behandeling Beauty Garden® by Sothys

Ga terug naar de natuur…….dat kan! Met de Beauty Garden by Sothys behandeling die uitsluitend wordt uitgevoerd met biologisch en ecologische producten. Het beste uit de natuur geconcentreerd in door Ecocert goedgekeurde cosmetica. In àlle producten van de Beauty Garden by Sothys lijn is een origineel actief bestanddeel aanwezig, een zogenaamde Vegetal Moisturising Activator (VMA) die de huid beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf en veroudering.

De VMA bevat drie krachtige bestanddelen: bio-extracten van knoppen van de kersenboom (hydratatie, regeneratie), engelwortel (neemt vrije radicalen op) en meidoorn (oxidatie en stressbestendige eigenschappen). Jonge planten zijn namelijk volop in ontwikkeling, de knoppen zijn rijk aan werkstoffen en de celdeling gaat snel.

De behandeling is bestemd voor bijna ieder huidtype en geeft een zachte en stralende huid. 

De behandeling bestaat uit: 

  • oppervlaktereiniging van ogen, gezicht, hals en decolleté, met een vloeibare emulsie op basis van etherische olie van rozemarijn. Rozemarijn stimuleert, revitaliseert en bestrijdt rimpels 
  • verweken van dode huidcelletjes d.m.v. plataardige peeling. De peeling is op basis van bio zonnebloemolie, fijne poeder van walnotendoppen, groene blaadjes, ceder en salie.
  • verwijderen van comedonen/onzuiverheden 
  • epileren van wenkbrauwen  
  • gezichtsmassage met olie. De olie is op basis van omega 6 en 9, ylang ylang, kaneel en vitamine E 
  • aanbrengen van een rijstmasker 
  • sprayen met milde frisse lotion op basis van etherische olie van lavendel. Lavendel heeft voor een kalmerende en ontspannende werking.
  • als afsluiting wordt een verzorgingscrème aangebracht op basis van omega 6 en 9, rozemarijndistillaat, groene blaadjes en ceder

Introductieprijs € 62,50 per persoon (normaal € 72,50)

Deze aanbieding is geldig van december 2012 tot en met februari 2013.
Uit voorzorg wordt deze behandeling of gebruik van producten uit de Beauty Garden by Sothys lijn bij zwangerschap afgeraden vanwege de etherische oliën die in de producten zijn opgenomen en erg snel in de bloedbaan terechtkomen.

Reserveren via +31 (0)43 608 88 99 of gerlach@chateauhotels.nl

Reserveren
Waar wilt u reserveren??
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Waar wilt u reserveren??
Vertrekdatum
Aantal personen
Opmerkingen