Hotelkamers en suites

Hotel Château St. Gerlach beschikt over 58 karaktervolle hotelkamers en suites die zijn gevestigd in de voormalige pachthof en stuk voor stuk zijn voorzien van het maximale comfort.  

Tijdens het uitgebreide ontbijt in het tuinpaviljoen kijkt u uit over de boerenkruidentuin en de weidse natuur van het Geuldal, waarin Gallowayrunderen vreedzaam lopen te grazen.  
Het hotel biedt u een sfeervolle lounge en een gezellige bar. Het overdekte Romeins zwembad, de sauna en het Turks stoombad staan vanzelfsprekend gratis ter beschikking aan onze gasten.

luxe kamer

Luxe kamers

De sfeervol ingerichte luxe kamers zijn gelegen in de voormalige pachthof van het landgoed. Zij hebben een mooi uitzicht. De kamers (ca. 22 m²) zijn voorzien van een broekenpers, minibar, safe, tv, gratis draadloos internet, badkamer met bad en haardroger. Een aantal kamers beschikken over airconditioning of een terras (toeslag).
junior suite

Junior Suites

De karakteristieke Junior Suites (ca. 30 m²) zijn ruimere kamers dan de luxe kamers. Een aantal suites beschikken over airconditioning. De suites zijn voorzien van een broekenpers, minibar, safe, tv, gratis draadloos internet, badkamer met bad en haardroger.
senior suite

Senior Suites

De Senior Suites (ca. 35 m²) bieden u nog meer ruimte dan de luxe kamers en Junior Suites. Een deel van deze individueel ingerichte kamers beschikken over airconditioning of terras (toeslag). De suites zijn voorzien van een broekenpers, minibar, safe, tv, gratis draadloos internet, badkamer met bad en haardroger.
Residential suite chateau st.gerlach

Residential Suites

Naast de voorgaande kamers en suites beschikt het hotel over vier Residential Suites. Deze zeer ruime suites (ca. 47 m²) hebben hun eigen uitstraling. Naast het slaapgedeelte bieden deze suites een apart zitgedeelte. Twee Residential Suites zijn gelegen in de hoektorens van de pachthof. Door de romantische uitstraling zijn ze zeer geschikt als bruidssuite. De suites zijn voorzien van grand lits , broekenpers, minibar, safe, tv, gratis draadloos internet, badkamer met bad en haardroger.


Naast de hotelkamers en suites beschikt Château St. Gerlach over 39 ruime hotelappartementen. Deze sfeervolle hotelappartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en graanschuren. Tijdens uw verblijf in een van onze appartementen kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en diensten van het hotel. 
Klik hier voor meer informatie over de hotelappartementen
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen