Asperge menu

Tartaar van Simmentaler ossenhaas met zacht gekookt kwartelei en verschillende bereidingen van Limburgse asperge
***
Noordzee-tarbot met gebakken Limburgse asperges en fondue van ganzenlever
***
Ragout van scheermessen en Limburgse asperges met tempura van kreeft en karamel
***
Gebraden dry-aged lamsrug met gepocheerde Limburgse sliertasperges en mousseline van daslook uit het Ingendael
***
Gemarineerde Limburgse asperges met aardbeien en vanille ijs geparfumeerd met aceto balsamico

De prijs bedraagt € 87,50 p.p.

Te reserveren vanaf 1 mei.
Reserveren via +31 (0)43 608 88 88 of via gerlach@chateauhotels.nl  
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 608 88 88 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht