Overnachten

Het Kruisherenhotel beschikt over een zestig moderne en comfortabele hotelkamers, elk met een verschillend en eigentijds karakter. Het interieur van het hotel is een creatie van de internationaal bekende interieurarchitect Henk Vos samen met internationale ontwerpers zoals Philip Starck, Le Corbusier en Ingo Maurer. Een kunstwerk en persoonlijk gedicht maken alle kamers uniek.

Alle kamers zijn voorzien van een “Kruisheren” bed, speciaal ontworpen door Henk Vos en Auping en zijn standaard uitgerust met flatscreen tv, broekenpers, safe, computeraansluiting, haardroger en minibar.

De hotelkamers bevinden zich in de voormalige kloostergebouwen, poortwachterwoning en het moderne Casa Nova, een ‘staaltje’ kunst van huidige architectuur.

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd tussen hemel en aarde, op de entresol in het schip van de kerk.

Tijdens uw verblijf is het mogelijk om uw auto te (laten) parkeren in een beveiligde parkeergarage in de directe nabijheid van het hotel (betalend).
Deluxe kamer Kruisherenhotel Maastricht

Deluxe kamer


Individueel ingerichte Deluxe kamer voorzien van “Kruisheren” bed, airconditioning en luxe badkamer met bad.
Kruisherenhotel Prestige kamer

Prestige kamer


Individueel ingerichte Prestige kamer voorzien van kingsize “Kruisheren” bed, airconditioning en luxe badkamer met bad en aparte douche.
Kruisherenhotel Suite

Suite


Individueel ingerichte suite voorzien van kingsize “Kruisheren” bed, luxe badkamer met whirlpool, tweepersoonsdouche, airconditioning, Zeppelin Air en gratis WiFi.
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen