Menu de Saison

Menu de Saison -april

Salade van Hollandse garnalen, gerookte zalm met avocadocrème en verschillende bereidingen van tomaat
***
Gebraden lamsrug met Limburgse asperges en mousseline van daslook uit het Ingendael
***
Mousse van yoghurt, geserveerd met kerrie-ijs en gegrilde ananas


De prijs bedraagt € 45,- inclusief amuse en pre-dessert

De prijs bedraagt € 69,50 p.p. inclusief aperitief met amuse, pre-dessert en bijpassende wijnen

Reserveren noodzakelijk

Geldig op dinsdag t/m vrijdag t/m december 2014 m.u.v. feestdagen.
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 608 88 88 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht