Hotelappartementen

Château St. Gerlach beschikt naast de hotelkamers ook over 39 ruime tot zeer ruime hotelappartementen. Deze sfeervolle appartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en de graanschuren van het landgoed.  

De sfeervol ingerichte familieappartementen zijn zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, gezelschappen van vier personen of voor een zakelijk verblijf. De hotelappartementen zijn verdeeld in één slaapkamerappartementen en twee slaapkamerappartementen, die makkelijk uit te breiden zijn met een extra bed. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, keuken, één of twee slaapkamer(s) met aangrenzende badkamer en een gastentoilet. Het merendeel van de appartementen beschikt tevens over een eigen balkon of een buitenterras met uitzicht over het Geuldal (toeslag). 

Tijdens uw verblijf in één van de hotelappartementen kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en diensten van het hotel. Château St. Gerlach draagt er zorg voor dat elke dag uw appartement wordt schoongemaakt. Handdoeken en bedlinnen zijn standaard aanwezig en worden regelmatig verschoond.  

Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf op ons landgoed zorgeloos kunt genieten van de gastvrijheid, gastronomie en natuur in Zuid-Limburg.

Meerdaags verblijf
De hotelappartementen zijn naast een kort verblijf ook zeer geschikt voor een langer verblijf (vanaf 5 nachten) bij Château St. Gerlach. Wenst u voor een langere periode gebruik te maken van een van onze hotelappartementen, neem dan contact op met de reserveringsafdeling voor onze "long stay" tarieven.
Reserveringafdeling is te bereiken via +31 (0) 43 608 88 88 of gerlach@chateauhotels.nl.

Eén slaapkamerappartement

Eén slaapkamerappartement
De éénslaapkamerappartementen zijn voorzien van een woonkamer, kitchenette, slaapkamer, badkamer met toilet, douche en bad en een gastentoilet. Klik hier voor de uitgebreide omschrijving.
Twee slaapkamerappartement

Twee slaapkamerappartement
De twee slaapkamerappartementen zijn voorzien van een woonkamer, kitchenette, gastentoilet, twee slaapkamers met beide een aangrenzende badkamer met toilet, douche of bad. Klik hier voor de uitgebreide omschrijving.

Verkoop hotelappartementen
Bij Château St. Gerlach zijn 39 hotelappartementen gerealiseerd. Deze hotelappartementen zijn in het bezit van individuele eigenaren. Incidenteel komt het voor dat een hotelappartement te koop wordt aangeboden. Heeft u interesse om een van de hotelappartementen te kopen, klik dan hier voor meer informatie en voorwaarden.

U kunt ook contact opnemen met:
Lidi van Thuijl 
06-29560466
info@superlokaties.nl
www.superlokaties.nl
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen