Rozenarrangement

In samenwerking met Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten, bieden wij voor groepen vanaf 15 personen een Rozenarrangement. Een middagprogramma dat in het teken staat van rozen, tuinen, geuren en bloemen (tijden ter indicatie, in overleg).

14.00u.  Ontvangst door Maria Bonten in Château St. Gerlach met een glas mousserende wijn met rozensiroop, geserveerd met een sandwich met zalm.
14.30u.  Een kleur- en geurrijke beeldpresentatie waarbij u kennis maakt met de ontwikkeling van geuren en parfum door de eeuwen heen. Tevens maakt u kennis met rozenkeizerin Joséphine de Beauharnais, Lottumse Provence rozen, het Belle Époque van de 20e eeuw, de opkomst van de haute couture, Coco Chanel en de nieuwe synthetische geuren die in deze periode een geurrijke stempel zetten!

Tijdens de beeldpresentatie kunt u kennismaken en ruiken aan mirtegeur, afkomstig uit de Perzische tuinen van Alhambra/Granada, de geur van musk en amber uit Marrakesch en de heerlijke zwoele geur van de blauwe lotusbloem afkomstig uit Egypte. 
15.30u. Eerste deel van de toepasselijke Rozen High Tea
16.00u. Vervolg van de beeldpresentatie, waarna u met Maria een (rozen)wandeling maakt door de prachtige tuin van Château St. Gerlach.
16.30u.  De middag wordt afgesloten met het tweede deel van de Rozen High Tea. 

De prijs bedraagt € 42,- p.p. (minimaal 15 deelnemers)

Reserveer nu via +31 (0)43 608 88 88 of gerlach@chateauhotels.nl

De Rozen High Tea bestaat uit:

Rozencake

Mini croissant
Broodje eiersalade
Mini briochebroodjes
Scones met lemon curd, rozenbotteljam en clotted cream

Mini eclair
Mini bavarois torentje
Madeleine
Tartelette fruit

Stukje miserable
Brownie
Bonbons 

Dit alles wordt geserveerd met rozen(bottel)thee en karaffen ijsrozenwater.
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen