Algemene informatie

Openingstijden
 Maandag t/m zaterdag:  10.00 uur - 18.00 uur
 Zon- en feestdagen:  10.00 uur - 16.00 uur

Wenst u buiten de openingstijden een behandeling, neem dan contact met ons op. Wij werken alleen op afspraak. 

Groepen
Een heerlijk dag ontspannen met uw vriendinnen, vrienden of collega's?
Naast de individuele behandelingen en/of workshops is het ook mogelijk om behandelingen in groepsverband uit te voeren. Onze therapeutes stellen graag voor uw groep een programma "op maat" samen.

Daggasten
U bent ook van harte welkom indien u niet in Hotel Château St. Gerlach verblijft. Omkleddruimte en lockers zijn aanwezig. Badjas en handdoeken liggen gratis voor u klaar. De lichaams- en gezichtsbehandelingen zijn inclusief het gebruik van zwembad, sauna en Tuks stoombad voor de duur van één uur.

Gezondheid
Mocht u problemen met uw gezondheid hebben, of een allergie die van invloed kan zijn op uw behandeling, dan willen wij u vragen om dit bij uw reservering kenbaar te maken.

Reserveren
Spa & Wellness St. Gerlach werkt alleen op afspraak. Reserveren kunt u via de rechterkolom of via t. +31 (0)43 608 88 99 of via gerlach@chateauhotels.nl

Afspraak
Wij stellen het zeer op prijs als u tenminste 15 minuten voor de behandeling aanwezig bent. Met deze extra tijd haalt u het maximale uit uw behandeling.
Om uw lichaam optimaal voor te bereiden op de verzorgingsproducten die wij gebruiken vragen wij u om van tevoren een douche te nemen.

Als u te laat bent voor uw behandeling, zijn wij genoodzaakt uw behandeling in te korten. Er is geen restitutie mogelijk over de gemiste tijdsduur.

Annuleren
Indien u uw afspraak bij Spa & Wellness St. Gerlach wilt annuleren is dit kosteloos mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij annulering tussen 24 en 12 uur van tevoren brengen wij 50% van de gereserveerde behandeling(en) in rekening. Bij annulering binnen 12 uur van tevoren brengen wij 100% van de gereserveerde behandeling(en) in rekening.

Betalingen
Behandelingen kunnen op uw kamerrekening geboekt worden of u kunt bij de receptie per pin, creditcard of contant betalen.
Reserveren
Waar wilt u reserveren??
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Waar wilt u reserveren??
Vertrekdatum
Aantal personen
Opmerkingen