Massages

Spa & Wellness St. Gerlach biedt u een verscheidenheid aan massages aan. Van een ontspannende voetmassage tot een hot stone massage.

Klassieke massage
Ideaal voor het los masseren van spierspanning.

Lichaamsmassages zijn uitstekend geschikt om eens even een moment voor jezelf te nemen, en alleen aan jezelf en aan je lichaam te denken.. Een lichaamsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Het is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een warme of koude massage-olie gebruikt wordt. De massage ontspant uw spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

20 minuten massage € 42,50
40 minuten massage € 75,-
55 minuten massage € 95,-

Hot Stone Massage
Een optimale ontspanning door de helende werking van warme basalt stenen.

Basalt stenen zijn vulkanische stenen; glad en gepolijst. Door de warmte en de massage is het mogelijk om dieper in het spierweefsel te komen. Dat maakt de massage effectiever en intensiever. Hierbij wordt ook met warme olie gewerkt zodat de stenen makkelijker glijden. De Hot Stone massage heeft een intense, diepe, ontspannende en helende werking. De massage is kalmerend en vooral rustgevend. Er wordt gezorgd voor een optimale ontspanning in de spieren en het zenuwstelsel. Daarnaast bevordert deze massage de doorbloeding van de spieren.

30 minuten massage € 55,-
60 minuten massage € 95,-

Aromatische Lichaamsscrub en massage op maat
Een zintuigelijke reis op maat, waarbij u er gegarandeerd echt even 'uit' bent!

Drie massageproducten en een scrub met een unieke samenstelling, gecombineerd met een parfum naar keuze. U kunt kiezen uit de volgende aroma's:
  • Citroen en petitgrain, fris en stimulerend
  • Vanille en sandelhout, betoverend en zoet
  • Sinaasappelbloesem en cederhout, muskus- en houtachtig

€ 102,50  duur: 60 minuten 

Specifieke Massages
Voetmassage      - € 42,50  duur: 20 minuten
Gezichtsmassage   - € 42,50  duur: 20 minuten
Stoelmassage  - € 27,50  duur: 20 minuten

Massage tussen het groen!
Spa & Wellness St. Gerlach biedt u tijdens de zomermaanden een unieke ervaring. Een ontspannende massage midden in de prachtige Limburgse natuur. Aan de rand van het landgoed St. Gerlach in het veld van fruitbomen beschikt Spa & Wellness St. Gerlach over een massagepaviljoen. Gasten kunnen hier terecht voor een lichaams- of ontspanningsmassage met uitzicht op het omringende natuurgebied. Een completere ontspanning is bijna niet mogelijk! 

Klik hier voor een impressiefilmpje van de buitenmassage (een reportage van L1 tv).


De vermelde prijzen zijn per persoon. De prijzen zijn geldig tot en met december 2014. 

De bovenstaande behandelingen zijn inclusief het gebruik van het zwembad, sauna en Turks stoombad voor de duur van één uur. Hotelgasten van de ChâteauHotels mogen langer gebruik maken van de faciliteiten.
Reserveren
Waar wilt u reserveren??
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Waar wilt u reserveren??
Vertrekdatum
Aantal personen
Opmerkingen