Intensieve behandelingen

Naast de basis gezichtsbehandelingen heeft Sothys ook een aantal intensieve Instituutbehandelingen met gerichte doeltreffendheid in haar programma. Deze behandelingen onderscheiden zich doordat ze zijn uitgevoerd met specifieke werkstoffen. We spreken ook wel van evenwichtsherstellende behandelingen.

Om de doeltreffendheid van de behandelingen te versterken heeft Sothys “Digi-Esthétique®” ontwikkeld. Dit is een manuele massage methode die bestaat uit een combinatie van digitopressie, modelage en drainage. Deze massage werkt enerzijds op de ultieme ontspanning en stimuleert de circulatie van de energieën en de opname van actieve bestanddelen.

Hydradvance
De hightech actieve bestanddelen gecombineerd met de expertise van de schoonheidsspecialist voor een absolute hydratatie. Een protocol op maat dat werkt op de fundamentele hydratatiemechanismen. Ervaar het genot van een verfrissende huid die nieuw leven in geblazen is.
Deze behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.

€ 107,50  duur: 90 minuten

Collagene Hyaluronique
Ontdek de eerste intensieve antirimpelbehandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massages combineert voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid.
Deze behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.

€ 107,50  duur: 90 minuten

Energie & Glans

Maak kennis met de nieuwe intensieve energie opwekkende gezichtsbehandeling op bais van Siberische Ginseng (eleutherococcus). De bron met het buitengewone vermogen om de energiereserves van de huid te optimaliseren. Het zorgt voor energie en helderheid van de huid, waardoor haar jeugdigheid zichtbaar wordt.
De behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.

€ 107,50  duur: 90 minuten

Peeling Resurfacant
De peeling resurfacant is een cosmeceutische behandeling die is geïnspireerd op medische technieken die de huid intensief vernieuwt. Een combinatie van een gecontroleerde microdermabrasie en een peeling die glycozuur, salicylzuur en zoethoutextract bevat. Na één behandeling is uw huid zichtbaar zachter, schoner en gladder.
De behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen en epileren.

€ 82,50  duur: 60 minuten

De intensieve Instituutbehandelingen van Sothys worden aanbevolen als kuur van drie sessies in combinatie met de aanvullende producten thuis.

De vermelde prijzen zijn per persoon. De prijzen zijn geldig tot en met december 2014. 

De intensieve behandelingen zijn inclusief het gebruik van het zwembad, sauna en Turks stoombad voor de duur van één uur. Hotelgasten van de ChâteauHotels mogen langer gebruik maken van de faciliteiten.
Reserveren
Waar wilt u reserveren??
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Waar wilt u reserveren??
Vertrekdatum
Aantal personen
Opmerkingen