November Wildmaand

Proef de smaken van de herfst!

In de maand november kunt u in Restaurant Château St. Gerlach genieten van heerlijke wildgerechten. Chef-kok Otto Nijenhuis presenteert het volgende wildmenu:

Salade van Kingkrab met gemarineerde St. Jakobsmossel geserveerd met kreeftenolie, marshmallow van komkommer en krokante kletskop van wakamé
***
Gebraden patrijs met gelei van Limburgse bloedworst, sponge-cake van eekhoorntjesbrood en saus geparfumeerd met truffeljus
***
Gebraden hertenkalfsrug uit het kroondomein met mousseline van oerbiet, witlof gecarameliseerd met vlierbloesem uit het Ingendaelen gel van pruimen en mint uit onze boomgaard
***
Diverse bereidingen van chocolade met crème van passievruchten  



Prijs € 70,- p.p., bijpassend wijnarrangement € 39,50 p.p.
Geldig van dinsdag t/m zaterdag t/m 30 december 2013 m.u.v. de feestdagen. 

Reserveren noodzakelijk

Blijven overnachten? Boek dan ons Culinair genieten arrangement!

Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 608 88 88 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht