Buitengewoon genieten in Pirandello

Love 2 Love
Zaterdag 9 november 2013

De passie voor muziek wordt gecombineerd met de liefde voor WinselerHof, waarbij er culinaire verrassingen op het menu staan.

Een buitengewone avond vol muzikaal en culinairgenot, waarbij u wordt meegenomen door de zwoele klanken van Jazz zangeres Evita en tevens kunt genieten van een heerlijk diner.

Een avond vol muzikaal en culinair genot!

U wordt om 19.00 uur verwacht in Pirandello.

De keukenbrigade van Raoul Goovaerts bereidt een buitengewoon heerlijk diner : na de ‘antipasti’ wordt een ‘primo’ geserveerd (pasta uit eigen keuken). Hierna volgt een ‘secondo’ (hoofdgerecht). Bij het menu worden twee glazen bijpassende wijn en een ‘espresso’ geserveerd.

Tijdens deze buitengewone avond zal Evita u akoestisch verrassen met prachtige muziek met Portugese, Braziliaanse en Kaapverdiaanse invloeden.

De prijs bedraagt € 57,50 per persoon.

Het menu kan tegen meerprijs worden uitgebreid met een ‘dolce’of ‘formaggi’. 

In combinatie met een overnachting bedraagt de prijs € 107,50 per persoon inclusief een uitgebreid prosecco ontbijtbuffeto.b.v. verblijf van 2 personen in een luxe hotelkamer.
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht