Mindfulness arrangement

Back to basics!

Bij aankomst in het hotel krijgt u de mogelijkheid om uw telefoon het gehele verblijf in te leveren (optioneel). Geen e mails, sms- of whatsapp berichten. Op deze manier bent u voor een deel afgesloten van de buitenwereld en de stress van alledag. U bent volledig aangewezen op uw reisgezelschap.
Wellicht een beetje beangstigend om onbereikbaar te zijn, maar uiteindelijk zult u het als prettig ervaren om niet 24 uur per dag in de ban te zijn van uw telefoon.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan een Tai Chi of Yoga sessie.
Tai Chi is meer gericht op uw lichamelijk gezondheid en vitaliteit en Yoga is gericht op zowel het lichamelijke als het geestelijke welbevinden.

Daarnaast kunt u tijdens het verblijf genieten van de prachtige natuur van het Strijthagerbeekdal rondom WinselerHof. U ontvangt een GPS systeem waarmee u een schitterende boswandeling kunt maken. Lekker genieten van de buitenlucht en de natuur! Bij terugkomst wordt u ontvangen met een heerlijke kruidemthee en een huisgemaakte traktatie.

Een verblijf om echt tot rust te komen!

Mindfulness arrangement
  • Tai Chi of Yogales
  • een boswandeling met gps door het Strijthagerbeekdal
  • een kruidenthee en huisgemaakte traktatie
  • een 3-gangendiner in Pirandello
  • een overnachting in een luxe hotelkamer
  • een Prosecco ontbijtbuffet
Prijs vanaf € 150,- p.p. op basis vaneen verblijf van twee personen in een luxe kamer. Het arrangement is geldig tot en met september 2014 m.u.v. feestdagen.

Online te reserveren via de grijze kolom rechts op uw pagina of neem contact op via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl   
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen