Februari: Truffelmaand

Februari: maand van de zwarte diamant

Februari is de maand van de truffeloogst. Het keukenteam van Château St. Gerlach heeft een smaakvol 4-gangen menu rondom deze zwarte diamant samengesteld. 

Truffelmenu

Verschillende amuses
***
Een combinatie van wilde zeebaars, truffel, kalf en ganzenlever
***
Gemarineerde Jakobsschelpen met Parmezaan pasta, artisjokken en peterseliekogels
***
Piepkuiken gegaard met truffel, geserveerd met verschillende structuren van bieten uit onze tuin en een zalf van maïs
***
Pré dessert
***
Diverse bereidingen van chocolade met gel van passievrucht


De prijs € 85,- p.p. (exclusief dranken)
Uiteraard kunt u er een begeleidend wijnarrangement van sommelier Rick Schreurs bij bestellen à € 50,- p.p. inclusief aperitief, water en kop Italiaanse koffie.

Officiële openingsavond
Vrijdag 31 januari 2014
In samenwerking met Fine Food Milan wordt de "truffel"maand officieel geopend op vrijdag 31 januari 2014 met een speciale truffelavond. Truffelkenner bij uitstek Sacha Cremers van Fine Food Milan is deze avond aanwezig om u uitleg te geven over de zwarte diamant.
 
Win een reis!
Raad in de maand februari het gewicht van onze truffel en maak kans op een begeleide truffelreis naar Italië voor 2 personen! 

Naast genieten van de culinaire uitspattingen met het zwarte goud in het middelpunt, mag u het gewicht raden van de truffel die op de speciale ‘Tartufo’ tafel ligt.
De gast die het gewicht raadt of het dichts benadert, wint een truffelreis voor twee personen naar Umbrië. Samen met truffelkenner Sacha Cremers reist u medio oktober naar Italië. Vlak bij de steden Perugia, Asissi, Spoleto en Norcia  gaat u onder leiding van gespecialiseerde lokale truffeljagers op zoek naar herfsttruffels. Na het speurwerk zullen de gevonden lekkernijen bereid worden door de "lokale" meester zelf.

Het truffelmenu wordt geserveerd vanaf 31 januari t/m 8 maart 2014.
Reserveren noodzakelijk
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen