Paas arrangementen

Menu Château

Zondag 20 april 2014

Speciaal voor deze feestelijke eerste Paasdag heeft onze chef-kok in het Château een mooi 5-gangen menu voor u samengesteld.

Salade met kreeft en verschillende bereidingen van wortel  
***
Tarbot van de gril met ravioli met bloemkool, truffel en jus van peterselie  
***
Soep van asperges met gepocheerd kwarteleitje en een vinaigrette van grotchampignons  
***
Lamsrug “Texelaar” met een saus van sjalotjes  
***
Trifle crème met gepocheerde peren, ijs van koffiebonen en een gelei van Amaretto

De prijs bedraagt € 89,- p.p.

Op eerste Paasdag is Restaurant Château Neercanne voor lunch geopend van 12.00 tot 14.30 uur en voor diner van 19.00 tot 21.30 uur.

Menu Gourmet

maandag 21 april 2014

Speciaal voor deze feestelijke tweede Paasdag heeft onze chef-kok in het Château een mooi 4-gangen menu voor u samengesteld.

Salade met kreeft en verschillende bereidingen van wortel  
***
Soep van asperges met gepocheerd kwarteleitje en een vinaigrette van grotchampignons  
***
Lamsrug “Texelaar” met een saus van sjalotjes  
***
Trifle crème met gepocheerde peren, ijs van koffiebonen en een gelei van Amaretto
 
De prijs bedraagt € 79,50 p.p.

Op tweede Paasdag is Restaurant Château Neercanne geopend voor lunch vanaf 12.00 uur. De laatste bestelling voor de keuken is om 16.00 uur.

Flaneer toost "au Château"

zondag 20 april 2014

De nieuwe happy family Brunch in Brunch Burcht Neercanne. Ontdek zelf, neem af van het buffet en geniet de gerechten. GENIET, ONTMOET EN ONTSPAN OP UW PAAS-PLEIN VAN GOEDE SMAAK.  

Tijdens eerste Paasdag ontvangen we de volwassen en de jongere gasten graag tussen 12.00 uur en 12.30 uur op het Paasplein van Goede Smaak. De inrichting van dit “Plein” is informeel, maar gezellig, uw gereserveerde tafel staat klaar. Buffetjes, tap voor een vers biertje, wijnplein met een keuze uit diverse wijnen, drankenplein met tafelwaters en frisdranken completeren het geheel. Kortom een Grand Café achtige inrichting die er voor zorgt dat de gasten elkaar goed kunnen ontmoeten en spreken. En onder het motto: “als u vanmiddag niks doet dan zal er ook niks gebeuren”, zult u de een gemeende en warme gastvrijheid ervaren. Eigenlijk is het een feestje thuis alleen u heeft de rommel er niet van. De gerechten: U zult op meerdere buffetten een parade van koude en warme gerechten aantreffen. Vis en vlees, salades, pasta’s, groenten, een 3 tal kazen met notenbrood en een geserveerd dessert zullen worden gepresenteerd. Het einde van deze middag zal zijn rond 16.00 uur. Maar mocht u nog een uurtje willen “na” flaneren, dat is dat zeker mogelijk.

De prijs bedraagt  € 65,- p.p. voor de volwassenen en € 32,50 p.p. voor de kinderen tot en met 17 jaar. Voor de hele kleine gasten wordt in overleg een mooi kindermenu samengesteld, waar het maken van een kinderijs in de keuken niet zal ontbreken. De genoemde prijzen zijn tot 16.00 uur en uiteraard inclusief uw eigen bediening.
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 325 13 59 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht