Corporate site

Hotel Winselerhof lid van Small Luxury Hotels of the World

17 september 2013 - WinselerHof, onderdeel van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants, is 1 september jl. toegetreden tot Small Luxury Hotels of the World (SLH). Dit is een alliantie van kleine onafhankelijke luxe hotels op bijzondere locaties die een unieke ervaring bieden in een wereld van luxe en fascinerende culturen. SLH is in 1991 gestart met 75 hotels. Inmiddels bestaat het SLH portfolio uit meer dan 520 hotels in meer dan 70 landen, verspreid over de hele wereld

Camille Oostwegel: “Met alle toekomstplannen van WinselerHof, is het een eer om lid te mogen worden van SLH. De recente volledige renovatie van Ristorante Pirandello, renovatie van de badkamers, aanleg van de wijngaard en kruidentuin, uitbreiding van de Hoogstam Fruitgaard en het Kunstproject Verhalen Verbeeld (i.s.m. Marres Projects en Bureau Europa) zijn allemaal stappen tot de transformatie van Landgoed Winselerhof. Ook SLH is overtuigd van de unieke plek en beleving die WinselerHof biedt en in de toekomst nog meer gaat bieden.”

Volgens Paul Kerr, CEO van Small Luxury Hotels of the World: “Wij zijn verheugd Hotel Winselerhof toe te voegen aan de SLH collectie, zijn unieke ligging en geschiedenis zorgen voor een waardevolle toevoeging aan ons portfolio. Hotel Winselerhof is ons derde hotel in Nederland. Ik kijk uit naar een lange en succesvolle samenwerking.” 

Hotel Winselerhof te Landgraaf, gelegen in het hart van Parkstad, bestaat uit een hotel met 49 hotelkamers, Restaurant Pirandello en diverse zalen en salons voor bijeenkomsten.  

Benelux leden van Small Luxury Hotels of the World:  
The Dylan – Amsterdam
Canal House – Amsterdam
WinselerHof - Landgraaf
Hotel de Tuilerieën – Brugge
Die Swaene – Brugge
Hotel de Orangerie – Brugge
The Pand Hotel – Brugge
Montgomery – Brussel
De Witte Lelie – Antwerpen
Hotel Albert Premier – Luxemburg
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp