Nieuwsberichten

Château St. Gerlach lid van Relais & Châteaux

12 maart 2013 - Château St. Gerlach is onlangs toegetreden tot Relais & Châteaux. Dit is een alliantie van de beste hotels en gastronomische restaurants in meer dan 60 landen. Relais & Châteaux werd in 1954 opgericht in Frankrijk. Hun doel is het wereldwijd selecteren van excellente hotels en restaurants met een bijzonder karakter die een unieke levenskunst uitdragen.

Tevens is Relais & Châteaux een familie van hoteliers en sterren chefs uit alle windstreken, verenigd door de passie om hun gasten onvergetelijke momenten te bezorgen.

Camille Oostwegel: “Wij zijn verheugd deel uit te kunnen maken van de prestigieuze Relais & Châteauxfamilie. Daarnaast was het een eer om door de Nederlandse leden gevraagd te worden om bij hen aan te sluiten. We hebben nu 520 collega's die wereldwijd dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen. En daar voelt het team van Château St. Gerlach zich helemaal bij thuis!”

Johan Agricola, President van Relais & Châteaux Benelux, is opgetogen met de komst van Château St. Gerlach: “Ik ben enorm verheugd Château St. Gerlach als nieuw lid te mogen verwelkomen bij de club van de mooiste hotels van de wereld. Dit prachtige huis biedt al vele jaren een buitengewone gastvrijheid en gastronomie aan. De passie van eigenaar Camille Oostwegel voor de 5 C’s : Cuisine, Comfort, Caractère, Courtoisie en Calme, sluit naadloos aan bij onze visie. Het is onze ambitie om in de komende jaren naar twintig leden in de Benelux te groeien.”

Relais & Châteaux is tevens sponsor van The European Fine Art Fair (TEFAF) in Maastricht, die plaatsvindt van 14 tot en met 24 maart 2013.  

Nederlandse leden van Relais & Châteaux:  
Manoir “Inter Scaldes” – Kruiningen
Savelberg – Voorburg
De Librije – Zwolle
Kasteel Engelenburg – Brummen
Da Vinci – Maasbracht
De Lindenhof – Giethoorn
Landgoed het Roode Koper – Leuvenum (Ermelo)
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp