Nieuwsberichten

WinselerHof genomineerd Innovatieprijs 2013 VVV Zuid-Limburg

1 november 2013 - De grote ontwikkelingen van WinselerHof zijn niet onopgemerkt gebleven. VVV Zuid-Limburg heeft Landgoed WinselerHof genomineerd voor de jaarlijkse prijs voor meest innovatieve toeristische ondernemer van 2013.

WinselerHof mag zich medio 2013, ‘Landgoed WinselerHof’ noemen. De ambitie om nog ‘groener’ te worden, is gestalte gegeven door in totaal ruim 5 hectare grond aan te kopen. Dit wordt momenteel ontwikkeld tot één samenhangend geheel; Landgoed WinselerHof. Na de ontwikkeling van een prachtig nieuw tuinpaviljoen is een wijngaard van 500 stokken, een hoogstamfruitgaard met oude Limburgse fruitrassen én een kruidentuin aangeplant. Ook zullen i.s.m.  www.marres.org  en www.bureau-europa.nl, een 4-tal (inter)nationale befaamde landschapkunstenaars, verdere culturele en kunstzinnige invulling verzorgen.  

Terug naar de mores van weleer; Gasten  laten genieten van hetgeen we in Zuid-Limburg zo goed kunnen; genieten van kunst, cultuur, natuur, Limburgse gastvrijheid en culinair vakmanschap in een monumentale omgeving.  

‘Innovatie omvat het geheel van menselijke gedragingen, gericht op vernieuwing’.  

Innovatie is ook lef tonen en partners zoeken (juist in dit economisch klimaat!) waarmee samen het product versterkt kan worden. De visie van WinselerHof: een toeristische bedrijf anno 2013 zich meer en meer bewust zijn haar eigen omland. Het optimaliseren van de eigen mogelijkheden én gebruik maken van al het mooie dat ons Zuid-Limburgse land biedt. Bewust versterken en verbeteren; dat is pas innovatief!  

Met de uitreiking van de Innovatieprijs wilt de VVV Zuid-Limburg de aandacht te vestigen op vernieuwende projecten binnen de toeristische bedrijfstak van Zuid-Limburg. Dit om ondernemers te stimuleren om na te denken over veranderingen binnen hun eigen bedrijf, maar ook om innovatieve ondernemers een kleine duw in de rug te geven.

Stem op WinselerHof: http://www.vvvzuidlimburg.nl/corporate/vvv-zuid-limburg-innovatieprijs-2013/landgoed-winselerhof,-landgraaf/
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp