Carrière

Bezoek de TEFAF! - Nog voldoende kamers beschikbaar

14 maart 2014 - Van 14 t/m 23 maart vindt 's werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs, TEFAF plaats in het MECC Maastricht. Behalve de beurs vindt er in de stad 'During TEFAF' plaats. Spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. Kom ook internationale kunst proeven! Op zaterdag 15 maart zijn er nog kamers beschikbaar in WinselerHof. Vanaf zondag 16 maart zijn er nog voldoende kamers in al onze ChâteauHotels beschikbaar!

Niet voor niets heeft TEFAF de Camille Oostwegel ChâteauHotels geselecteerd als 'preferred hotels'. Naast de prachtige gebouwen, luxe en comfort, bedraagt de reistijd van onze hotels naar de TEFAF maar tussen de 5 en 25 minuten! 

Wist u trouwens dat u tijdens de TEFAF gebruik kunt maken van onze shuttle (op aanvraag) die van en naar de beurs rijdt?

Wilt u uw bezoek aan de TEFAF combineren met een overnachting in een van onze huizen? Klik dan op onderstaande links om de arrangementen te bekijken. En reserveer nu uw kamer!

WinselerHof
Château St. Gerlach
Kruisherenhotel Maastricht

U kunt natuurlijk ook uw bezoek aan de TEFAF afsluiten met een lunch of diner in stijl. Reserveer nu een tafel in één van onze restaurants!
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp