Château Neercanne

60 jaar Restaurant Château Neercanne

28 september 2012 - Met gepaste trots mag Château Neercanne in 2012 laten weten dat het restaurant al 60 jaar vele gasten heeft mogen ontvangen en verzorgen. Dat is een mijlpaal die de Neercanners samen met hun huidige en toekomstige gasten graag willen vieren.

Het begon 60 jaar geleden met maître Theo Koch, eerste restaurateur van Château Neercanne. Destijds een groot pionier op gastronomisch gebied. Château Neercanne stond met de huidige chef de cuisine, Hans Snijders, aan de wieg van de Culinaire Hausse die Nederland de laatste 30 jaar heeft doorgemaakt. Zo heeft hij tweemaal voor de Eurotop mogen koken. Natuurlijk dat waren twee hoogtepunten, maar met evenveel passie werd er gekookt en geserveerd voor de meer dan 500.000 gasten die de laatste 30 jaar onder andere van zijn keuken en van hun gastheerschap genoten hebben. 

In 2012 serveert Neercanne een lunch- en dinermenu met feestelijke prijzen.
Een 3-gangen lunchmenu bedraagt € 32,50 p.p.
Een 4-gangen dinermenu bedraagt € 40,- p.p.

Als u het lunch- of dinermenu wilt uitbreiden met feestelijke drankjes dan betaalt u daarvoor een speciale prijs van € 27,50 p.p.
  • Champagne Maily Grand Cru
  • Mooie wijnen geselecteerd door sommelier Dominique Jacobs
  • Italiaanse tafelwaters
  • Koffie en thee "complet" door nieuwkomer een leergierige pâtissier Cleo Zwiers
Het lunch- en dinermenu wordt geserveerd op dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag wordt alleen het lunchmenu geserveerd. Het menu wisselt tweewekelijks.

Gelieve op voorhand te reserveren via +31 (0)43 325 13 59,
neercanne@chateauhotels.nl  of via het restaurantreserveringsformulier

Klik hier voor de flyer
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp