Château Neercanne

l'Auberge special: Wij doen eens WILD!

31 oktober 2013 - Een prachtige periode ligt achter ons. Verrassend mooi weer en zachte temperaturen, een echte 'Indian Summer'. Gasten konden zelfs in oktober van ons terras genieten. Maar nu kondigt de herfst zich met rasse schreden aan. Met het ingaan van de wintertijd krijgen we nu ook behoefte aan winterse gerechten.

De L'Auberge Special van de komende periode is een stoofgerecht van wild zwijn met appeltjes, rode uiencompote en amandelbolletjes en daarbij serveren wij een heerlijke rode Vaucluse, vol van smaak en lekker fruitig.

En dat voor een Special prijs van € 19,87 voor de stoofschotel inclusief het glas bijpassende wijn.

Vreemde prijs? Nee hoor, deze prijs is gewoon gebaseerd op het startjaar van lunchrestaurant l'Auberge, vandaar dus.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een 3-gangen menu à € 35,- met een keuze uit verschillende gerechten.

Reserveer nu via +31 (0)43 325 13 59 of via neercanne@chateauhotels.nl 
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp