Château St. Gerlach

Zondag 6 oktober: Le dîner des jeunes talents

16 september 2013 - Wegens succes organiseren Opera Zuid, Prinses Christina Concours en Château St. Gerlach ook dit jaar, Le dîner des jeunes talents. Een initiatief om jonge talenten een podium te geven!

Getalenteerde zangers van Opera Zuid (Veerle Sanders - sopraan, Rubèn Plantinga - bariton en Giulia Tubia - piano), musici van het Prinses Christina Concours (Romano Diederen (12 jaar) - trompettist en Hawijch Elders ( 14 jaar) - violiste) en gastheren en koks van Château St. Gerlach laten u tijdens het verrassende viergangendiner kennismaken met de ‘professionals’ van de toekomst.

Miranda van Kralingen zangeres en artistiek leider van Opera Zuid zal u deze avond begeleiden. 

U wordt rond 16.00 uur verwelkomd met een aperitief en amuse in de Philibertzaal van Château St. Gerlach. Aansluitend nemen wij u mee in een wereld vol culturele en culinaire verrassingen. Het einde van de avond is voorzien rond 21.30 uur.

Het diner wordt geserveerd aan grote tafels van maximaal 10 personen. Het is mogelijk om een tafel van 8 of 10 personen te reserveren.

De prijs bedraagt € 95,- per persoon, inclusief viergangendiner, aperitief met amuse, wijnarrangement, waters, koffie met friandises en muzikale intermezzo’s.

Reserveren kunt u telefonisch via +31 (0)43 608 88 88 of via gerlach@chateauhotels.nl  
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp