Nieuwsberichten

Loire... terroir de plaisir - zondag 24 november

14 oktober 2013 - Loire Propriétés, Tom Miesen Gastronomie op Maat en Restaurant Château St. Gerlach organiseren een smaakvolle ontdekkingstocht!

Deze middag staat in het teken van prachtige wijnen uit de Loirestreek en een heerlijk viergangen wildmenu samengesteld door chef de cuisine Otto Nijenhuis.

De middag start om 12.00 uur met een proeverij van Loire wijnen verzorgd door Tom Miesen. Aansluitend serveren wij het viergangen wildmenu met bijpassende Loire wijnen. Tom Miesen serveert als afsluiting van de middag schitterende kazen.

Menu:
Zuurkoolsalade met appel uit onze boomgaard, gebraden patrijs, crèpe van gekonfijte patrijzenbout en lauwwarme gelei van Limburgse bloedworst
Domaine de Bouc Touraine A.C. 2012

***
Gebraisseerde snoekbaars met een mousseline van pastinaak en witte chocolade geserveerd met rode kool uit de eigen tuin
Domaine Michel Armand Saumur Champigny A.C. 2012

***
Hertenrug met ‘geweckte’ pruimen uit het Ingendael, sponge-cake van eekhoorntjesbrood en een krachtige wildsaus
Le Fauteuil rouge Chinon A.C. 2011

***
Crème Brulée van ganzenlever
Château de Valmer Vouvray A.C. 2012

***
Diverse kazen geselecteerd door Tom Miesen


De prijs bedraagt € 87,50 p.p. inclusief viergangen menu, bijpassende wijnen, wijnproeverij en kaas dessert.

Reserveren noodzakelijk!
T. +31 (0)43 608 88 88 of gerlach@chateauhotels.nl gerlach@chateauhotels.nl 
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp