Kruisherenhotel

Jazz Happy Hour: Geniet donderdagavond 18 april van bijzonder internationaal jazz trio

11 april 2013 - De lobby van het Kruisherenhotel Maastricht zal op donderdag 18 april van 18.00 – 21.00 uur een unieke sfeer uitstralen. Tijdens het Jazz Happy Hour speelt het bijzondere Internationale Jazztrio van Joep van Leeuwen en getalenteerde studenten van het Conservatorium Maastricht bekende en melodieuze stukken uit het jazz repertoire.

Het internationale trio bestaat uit Jazzgitarist Joep van Leeuwen met studenten van het Conservatorium Maastricht, welke de contrabas en het slagwerk voor hun rekening zullen nemen.

Joep van Leeuwen kwam recentelijk in het nieuws met zijn duet van gitaar en kerkorgel. Zijn laatste CD behaalde 4 sterren in het Amerikaanse blad Down Beat. Zijn recente concerten met Gregoriaans koor en zijn composities voor jazzgitaar en strijkkwartet werden eveneens goed ontvangen.  

Het Kruisherenhotel Maastricht is trots dit internationale jazztrio te mogen verwelkomen. De combinatie van dit bijzondere trio en de unieke ambiance van het designhotel zorgen voor een ultieme beleving. 

Archief
Kies een periode
Filter onderwerp