Partners

Relais & Châteaux

Château St. Gerlach
Lees meer Lees meer  >

Relais & Châteaux is een alliantie van de beste hotels en gastronomische restaurants in meer dan 60 landen. Het samenweringsverband werd in 1954 opgericht in Frankrijk. Hun doel is het wereldwijd selecteren van excellente hotels en restaurants met een bijzonder karakter die een unieke levenskunst uitdragen. Tevens is Relais & Châteaux een familie van hoteliers en sterren chefs uit alle windstreken, verenigd door de passie om hun gasten onvergetelijke momenten te bezorgen. Château St. Gerlach is sinds maart 2013 lid.

Klik hier voor meer informatie over Relais & Châteaux.


Design Hotels

Kruisherenhotel Maastricht
Lees meer Lees meer  >

Design hotels is een samenwerkingsverband waarbij meer dan 160 exclusieve design hotels in meer dan 40 landen bij zijn aangesloten, waaronder het Kruisherenhotel Maastricht (sinds 2005).

Klik hier voor meer informatie over Design Hotels.


Small Luxury Hotels of the World

WinselerHof
Lees meer Lees meer  >

Small Luxury Hotel of the World is alliantie van kleine onafhankelijke luxe hotels op bijzondere locaties die een unieke ervaring bieden in een wereld van luxe en fascinerende culturen. SLH is in 1991 gestart met 75 hotels. Inmiddels bestaat SLH uit meer dan 520 hotels in meer dan 70 landen, verspreid over de hele wereld.
WinselerHof is sinds september 2013 lid.

Klik hier voor meer informatie over SLH.


QL Hotels

WinselerHof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht
Lees meer Lees meer  >

QL Hotels is dé collectie van ruim 100 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en op de Antillen. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen.

Klik hier voor meer informatie over Ql Hotels.


Saisonnier

Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants
Lees meer Lees meer  >

Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants is lid van Les Amis Saisonnier, de organisatie van Belgische, Nederlandse, Franse en Luxemburgse restaurants waarvan de chefs de culinaire seizoenen respecteren, uitsluitend verse grondstoffen gebruiken en aandacht geven aan de producten van de eigen regio.

Klik hier voor meer informatie over Saisonnier.