Kruisherenrestaurant
“Verrassende bereidingen”
Vincent van Vierzen - Chefkok
Vincent van Vierzen - Chefkok
"Ik vind het een kunst om van pure, alledaagse ingrediënten iets verrassends en lekkers te maken. En dan goed op smaak, waarbij het pure ingrediënt centraal staat."
Lees meer  >

Kruisherenrestaurant

Ontbijt, lunch en diner in een kerk

In het schip van de kerk van het Kruisherenhotel bevindt zich de entresol. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht. De glas-in-lood ramen van het voormalige kerkkoor en de eigentijdse lichtobjecten die door de lucht lijken te zweven zorgen voor een betoverend licht. Op de entresol serveren wij ontbijt, lunch en diner uit een pure en regionaal georiënteerde keuken. Vanaf deze plek heeft u goed zicht op de historische plafond- en muurschildering. Bij mooi weer kunt u lunchen onze intieme pandhof. Natuurlijk kunt u rekenen op culinair vakmanschap en Limburgse gastvrijheid.

Het restaurant is beoordeeld met 12 punten van Gault Millau.