Omgeving

Evenementenkalender

Evenementen in de maanden augustus en september 2014:

t/m september

KiV St. Gerlach Sculpture

Een verrassende beeldenexpsitie in de schitterende entourage van landgoed Château St. Gerlach. Verspreid door het park en de tuinen van Château St. Gerlach zijn sculpturen uit verschillende materialen (hout, steen, kunststof, terra cotta etc.) te bewonderen.  
Klik hier voor meer informatie

28 september

Appelplukdag

Appels plukken in de boomgaard van WinselerHof o.l.v. een gids van Natuurmonumenten.
Klik hier voor meer informatie

Verwachte evenementen en activiteiten:

vanaf oktober

Kruisheren Jazz Night 

Geniet vanaf oktober iedere donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur van de wekelijks wisselende jazzformatie rondom conservatoriumdocent Joep van Leeuwen. 

oktober

Jamaïcaans nazomeren

Elke vrijdag in oktober serveert Bistrot de Liège het jubilaris menu van Jefferey McCarthy (10 jaar in dienst). 

6 t/m 8 okotber

Folie Culinaire

Wegens succes wordt in het MECC Maastricht de 2de editie van Folie Culinaire georganiseerd. Hét vakevent voor de internationale gastronomie.
Klik hier voor meer informatie

6 t/m 8 oktober

BBB jubileum editie

Het 60-jarige jubileum van de oudste horecavakbeurs Nederland. De slogan “60 jaar meesterschap in Bourgondische Gastvrijheid”, zal vertaald worden in een gevarieerd deelnemersveld en een kwalitatieve randprogrammering.
Klik hier voor meer informatie

12 oktober

Le dîner des Jeunes Talentes

Muzikaal diner georganiseerd door Restaurant Château St. Gerlach en verzorgd door jonge talenten van Opera Zuid, Prinses Christina Concours en Restaurant Château St. Gerlach. 
Klik hier voor meer informatie

14 t/m 16 november

Jumping Indoor Maastricht

Het MECC in Maastricht staat helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.
Klik hier voor meer informatie 

16 november

Una Domicana all'Italiana

Jaarlijkse Italiaanse najaarsproeverij bij WinselerHof i.s.m. wijngroothandel Vinissimo. Aansluitend Italiaanse avond in Pirandello. 
Klik hier voor meer informatie

30 november

Loire.. terroir de plaisir

Speciale middag in Château St. Gerlach in het teken van wijnen uit de Loirestreek en wildgerechten. Deze middag wordt georganiseerd i.s.m. Loire Propriétés en Tom Miesen Gastronomie op Maat.

8 t/m 11 januari

InterClassics & TopMobiel 2015

Geniet van de mooiste en meest exclusieve voertuigen in de Benelux, maar ook van alles op het gebied van onderdelen en automobilia.
Klik hier voor meer informatie

13 t/m 22 maart

TEFAF 2015

The European Fine Art Fair (TEFAF) is 's werelds grootste kunst- en antiekbeurs jaarlijks terugkerend in MECC Maastricht. 
Klik hier voor meer informatie