GL_boomgaard_vijver

Omgeving

Evenementenkalender

Verwachte evenementen en activiteiten:

t/m 28 september

KiV 2015

Kunst in Valkenburg, een unieke en exclusieve jaarlijkse kunstexposite georganiseerd door Marx & Marx Limburgse kunst en Galerie & Beeldentuin Giardino.
KiV Outside - Landgoed Château St. Gerlach

Tevens nijntje beeld te bezichtigen, in kader van nijntje art parade.

Voor meer informatie

31 juli

Festa Italiana

Het jaarlijks Italiaans feest van WinselerHof! Een informele culinaire Italiaanse avond met live muziek. 

Voor meer informatie

2 augustus 

IRONMAN Maastricht

Één van de grootste duursportevenementen ter wereld, komt naar Maastricht en omgeving. De eerste editie van deze speciale race vindt plaats op 2 augustus 2015.

Voor meer informatie

27- 30 augustus

Preuvenemint

't Preuvenemint is het grootste eetfestijn van Nederland, dat al sinds 33 jaar ieder jaar in de laatste week van augustus wordt georganiseerd op het Vrijthof in Maastricht. De naam Preuvenemint is een samenvoeging van de Maastrichtse woorden preuve (proeven) en evenemint (evenement).

Voor meer informatie 

6 september

Meet the Beezzz

Maak kennis met de bijenvolken van Landgoed St. Gerlach.  U krijgt uitleg van onze imker. Daarna wandelt u over het landgoed naar de groente- en kruidentuinen. Hier oogst u de verse kruiden en sla voor de lunch: een frisse maaltijdsalade.

Voor meer informatie

12 september 

PAS (Parcours of Art and Science)

Pas staat voor een avond vol kunst en kennis. In 13 verborgen schatten van de binnenstad van Maastricht kunt u kennismaken met kunst en wetenschap in de vorm van onder andere korte lezingen, theatervoorstellingen, dansvoorstellingen, tentoonstellingen, demonstraties, concerten en rondleidingen.

Voor meer informatie

27 september

Appelplukdag 

's Middags kunt u appels plukken in de fruitgaard van WinselerHof. Na afloop serveren wij een kop koffie met vers gebakken appel-gebak. 
9 - 11 oktober

JekerJazz Festival Maastricht

Stichting JekerJazz Maastricht organiseert weer het jaarlijkse muziekfestival in de historische binnenstad van Maastricht. In diverse horecagelegenheden, van bruine kroeg tot trendy grand café, op terrasjes en pleintjes treden artiesten uit binnen- en buitenland tot in de late uurtjes op. 

Voor meer informatie

11 oktober

Le dîner des jeunes talents

Een muzikaal diner bij Château St. Gerlach georganiseerd door jonge muzikale en gastronomische talenten. 

30 oktober  - 1 november

Wijn & Food Festival Château Maestricht 

Een bijzondere Limburgse wijn- en foodfestival, waarbij een gedeelte van het Vrijthof omgetoverd tot een gastronomisch proefparadijs met authentieke Limburgse ingrediënten en prachtige wijnen.

Voor meer informatie

28-29 december   

Magisch Maastricht

Het fonkelt, het schittert, het sprankelt: de stad Maastricht staat ook dit jaar weer in december in het teken van Magisch Maastricht. 

Voor meer informatie