Herfst Hotel Château St. Gerlach

Omgeving

Evenementenkalender

Verwachte evenementen en activiteiten:

vanaf oktober

Kruisheren Jazz Night

Geniet vanaf oktober iedere donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur van de wekelijks wisselende jazzformatie rondom conservatoriumdocent Joep van Leeuwen.
Meer informatie

4 november t/m
4 januari 2015

Kerststad Valkenburg

Valkenburg bruist van de kerstactiviteiten: de kerstmarkten in de Gemeentegrot en in de Fluweelengrot, de grootste kerststal van Europa bij Magisch Zand en een unieke verzameling van alles over mergel en grotten bij Kerst in MergelRijk, buiten is er Santa’s Village en een schitterende Christmas Parade.
Voor meer informatie

7 & 8  november

MJAZZ Festival

Een spraakmakend tweedaags muziekfestival in MECC Maastricht met indrukwekkende line-up.
Voor meer informatie 

14 t/m 16 november

Jumping Indoor Maastricht

Het MECC in Maastricht staat helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.
Voor meer informatie 

15 & 16 november

Una Domicana all'Italiana

Jaarlijkse Italiaanse najaarsproeverij bij WinselerHof i.s.m. wijngroothandel Vinissimo. Aansluitend Italiaanse avond in Pirandello. 
Voor meer informatie

21 november t/m 23 december

Kerstmarkt Aken

De charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. De pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis zijn omgetoverd tot een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren. 
Voor meer informatie

29 november t/m 30 december

Magisch Maastricht

Warme Wintersfeer, mooie kerstcadeautjes, Glühwein en chocomel, typisch hapje eten en veel gezelligheid. Dat vindt u terug op de kerstmarkt van Magisch Maastricht Vrijthof.
Voor meer informatie

30 november

Loire.. terroir de plaisir

Speciale middag in Château St. Gerlach in het teken van wijnen uit de Loirestreek en wildgerechten. Deze middag wordt georganiseerd i.s.m. Loire Propriétés en Tom Miesen Gastronomie op Maat.
Voor meer informatie

14 december

Winterse rondleiding op Château St. Gerlach

Maak kennis met de geschiedenis van landgoed St. Gerlach met de rondleiding van Camille Oostwegel. De rondleiding zal muzikaal worden afgesloten met een mini concert van het koor 'Belcanto-Resonance'. 
Voor meer informatie

24 t/m 26 december

31 december

1januari 2015

Feestdagen 

Vier onvergetelijke feestdagen in de bijzondere omgeving van onze huizen. Geniet samen met familie of vrienden van onze Kerst- & Sylvesterarrangementen. 
Voor meer informatie

8 t/m 11 januari

InterClassics & TopMobiel 2015

Geniet van de mooiste en meest exclusieve voertuigen in de Benelux, maar ook van alles op het gebied van onderdelen en automobilia.
Voor meer informatie

24 januari t/m 1 februari

BRAFA Brussels 2015

De Brussels Art Fair (BRAFA) is de eerste internationale kunstbeurs van het jaar in Europa. In 2015 viert zij haar 60e editie!

Voor meer informatie

13 t/m 22 maart

TEFAF 2015

The European Fine Art Fair (TEFAF) is 's werelds grootste kunst- en antiekbeurs jaarlijks terugkerend in MECC Maastricht. 
Voor meer informatie